Ölelő ékszer - megrendelésre készült - NyíriAndrea

Ölelő ékszer – megrendelésre készült

19.990Ft

Az ékszer megrendelésre készül. Többféle csomagból választhatsz.

Keresd fel az Ölelő ékszerek oldalát további információkért.

Elfogyott

Cikkszám: ÖM00001 Kategória:

Leírás

Mindannyian egyszeri és megismételhetetlen csodaként születünk a világra. A gyermekáldás és a születés misztériuma mindenki számára meghatározó élmény.

Mi is az Ölelő ékszer? Mézes Beáta, ayurvedaval foglalkozó szakember, az édesanya és gyermeke (vagy gyermekei) tulajdonságait figyelembe véve, meghatározza az ayurveda szerinti alkatukat. Ezek alapján kiválasztja az édesanya színeit, ezek képezik majd az üveg színeit, és meghatározza melyik ásvány felel meg a gyermek alkatának. A kettőt Nyíri Andrea ötvözi ékszerré. Az elkészült ékszer az édesanya és gyermeke közötti szoros, eltéphetetlen kapcsolatot, a harmóniát hivatott képviselni.
Ha hasonló ékszert szeretnél magadnak és gyermekednek, magadnak és édesanyádnak, vagy bármelyik számodra kedves személynek ajándékba, tekintsd meg az Ölelő ékszerek oldalát, vedd fel velünk a kapcsolatot.
Az Ölelő ékszerek árát több dolog is befolyásolja, így jelen pillanatban ehhez a termékhez nem határoztunk meg árat. Kérd ajánlatunkat személyre szabottan.

És, hogy mi a véleménye a megrendelőnek? Kaphatunk ennél szívmelengetőbb véleményt?

“A baba-mama medált egy kedves barátomtól kaptam ajándékba. Az ékszer Nyíri Andrea ékszerművész és Mézes Beáta ajurvédikus tanácsadó közös alkotása. A medál elkészülésének folyamata izgalmas és szívet melengető volt számomra. Beáta finomságával, kedvességével könnyen ráérzett típusainkra, karaktereinkre. A medál külső kerete jelenti az édesanyát, azaz önmagamat, mely jól szimbolizálja azt a gondolatomat, hogy én mintegy keretet adok, körbeölelem, védem gyermekeimet. A középen szabadon futkosó kis ásványgyöngyök a lányaim, akik karakterükben mind mások mint én, külön személyiségek, szabad mozgástérrel, akarattal, vágyakkal ami így vizuálisan is jól megjelenik. Az összetartozás, de mégsem összeolvadás szép szimbóluma számomra az ékszer. Különleges színvilága és selymes hűvössége nyugalmat áraszt. Nagyon érdekes, hogy a gyerekek rögtön észreveszik, kérdeznek róla. Nemrégiben egy rokoni körben elmondtam egy négyéves kislánynak hogy mi mit jelent az ékszerben mire ő nagyon aranyosan megkérdezte: “lehetek én is a piros, lehetünk együtt is, mint a hármasikrek”.

Talán ennél nagyobb bók, jobb visszajelzés nem is kell e csodálatos ékszereknek, a gyermeki fantázia azonnal érti mit akar kifejezni a medál, és ha egy gyermek ilyen szívesen beleálmodja magát, az az alkotás csak hiteles és értékes lehet. Köszönöm Andreának a gyönyörű munkáját és Bea ötletét, bábáskodását az ékszer fölött.

V-né G. Zsuzsanna

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Ölelő ékszer – megrendelésre készült” értékelése elsőként

Show Buttons
Hide Buttons